La agencia AFIC >> Saludos desde la alcaldía

El portal del comerciant es configura com una eina necessària impulsada per la red AFIC per tal de projectar el procés de modernització i ordenació del comerç local.

El nostre Ajuntament, més a prop de tots, porta a cap diverses línies d'actuació a l'hora d'establir les polítiques comercials. Entre elles cal destacar el foment de les compres al comerç local, posant en marxa iniciatives que servisquen per a impulsar estes vendes com a benefici dels comerciants, empresaris de grans i xicotetes empreses.

Benifaió es configura com un municipi actiu, amb un motor empresarial important, i és per això que la nostra intenció i interés com a polítics és treballar perquè esta activitat vaja en augment.

Benifaió a més és un poble emprenedor.Com a polítics tenim la responsabilitat d'impulsar iniciatives encaminades a la projecció del comerç i de l'empresa. Mitjançant el departament de l'ADL posem a l'abast de ciutadans i empresaris un servei necessari per a gestionar qualsevol assumpte.

El motor de l'activitat comercial no s'ha de parar, a Benifaió treballem amb este objectiu, entre tots #femcomerçlocal #fempoble.

 

 

Marta Ortiz Martínez

Alcaldessa de Benifaió

© 2023 - Ajuntament de Benifaió - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo